5.8.2019. 22:08
Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje
U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom će se kretati između 12 i 17, a na jugu BiH do 20 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 33 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 13, a najviša dnevna oko 29 stepeni. 

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno sunčano vrijeme.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 10, Ivan-sedlo 22, Bugojno i Sarajevo 25, Tuzla 26, Gradačac i Jajce 27, Bijeljina, Brčko, Doboj, Neum, Sanski Most i Zenica 28, Grude, Trebinje i Prijedor 29, Banja Luka i Bihać 30 i Mostar 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(Fena / FHMZ)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana