14.3.2024. 17:17
Šta se desilo sa euforijom za koncert srbijanske pjevačice: Prijović ne može da proda karte za koncert u Zadru
Aleksandra Prijović još nije rasprodala prvi koncert u Zadru. Prema trenutnoj situaciji, karata još ima na parteru, u fan pitu, ali i na tribinama.

- Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvijek postoji velik interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, stoga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njezinog koncerta -  rekao je novi direktor ŠC-a Višnjik Tomislav Zubčić.

Organizator koncerta o Zubčićevim navodima se ne oglašava.

Inače, Prijović je dosad u svim gradovima u kojima je nastupala najavila više koncerata zbog velikog interesa. Tako su i u Rijeci i u Varaždinu već najavljena po tri. U Osijeku je nastupala pet večeri, kao i u Zagrebu.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana