6.5.2024. 11:56
Šejla Zonić odgovorila na kritike: Ponijelo me
Nastupi Šejle Zonić u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" iz kruga u krug izazivaju veliku pažnju javnosti, a nakon što je postavila visoku ljestvicu u takmičenju žiri, uprkos pohvalama, umije da joj pronađe i po koju grešku u pjevanju.

Iako mnoge takmičarke strepe od duela sa Šejlom, ona priznaje da joj u posljednjem duelu nije bilo lako da savlada Betu Sudar.

"Utisci su pozitivni obzirom na ishod i da sam imala jaku protivnicu zadovoljna sam", rekla je za Grand.
 
Zahvalana na svakom savjetu ali i kritici, Zonićeva je sve iznenadila kada se ove subote direktno obratila Draganu Stojkoviću Bosancu i upitala zbog čega od njega ne dobija nikakav komentar.

"Zanimalo me je jer poslednjih nekoliko emisija nije bilo komentara od njega i htjela sam da znam razlog. Gledam da izanaliziram i uvažim mišljenje svih članova žirija, da bih znala kako da popravim cjelokupan nastup i izgled i to uključuje i njegovo mišljenje", objasnila je takmičarka koja tvrdi da će sigurno pozvati Bosanca na broj telefona za koji joj je dao odobrenje da uzme.

U moru pohvala, ovog puta Snežana Đurišić i Ana Bekuta skrenule su pažnju talentovanoj pjevačici na nekoliko grešaka, a otkrila je da li slaže sa njima.

"Jesam, čula sam. Svjesna sam nekih dijelova koje sam ranije pjevala na jedan način, a sada sam htjela da malo izmijenim, međutim ponijela me je euforija i adrenalin. Blizu su nam snimanja, ponekad treba vremena da se izmene slegnu, ali ljudski je dešava se", objašnjava Šejla koja priznaje da publika igra veliku ulogu tokom njenih nastupa.

"To mi daje taj adrenalin i euforiju kada imam povratnu informaciju od publike i na svojim nastupima dosta komuniciram sa publikom, volim da ih animirami da mi uzvraćaju", rekla je Šejla, čiji nastup u „Zvezdama Granda“ možete vidjeti ispod.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana