18.5.2024. 11:30
Kćerka Harisa Džinovića i Meline snimljena s dečkom u intimnom trenutku: Evo ko je osvojio srce ove ljepotice
Iako je vrlo aktivna na mrežama, svoj ljubavni život mlada Đina Džinović vješto je skrivala, sve do sada

Ekipa Telegrafa ekskluzivno je “uhvatila” kćerku pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorke Meline, Đinu Džinović, u intimnom trenutku sa dečkom, ispred jednog beogradskog kluba.

Iako je vrlo aktivna na mrežama, svoj ljubavni život mlada Đina vješto je skrivala, sve do sada.

U objavama na TikToku i Instagramu, na posljednjih nekoliko fotografija krila je lice svog partnera stikerima, ali se u javnosti nisu skrivali. Naprotiv, usred punog kluba su razmjenjivali nježnosti.

Džinović Đina i Haris

Džinović je prva stigla u klub u pratnji drugarice, a potom je došao i njen partner sa drugarom. Svi su zajedno pili, nazdravljali, igrali i zabavljali se, a mlada influenserka nije se odvajala od svog dragog. Nekoliko puta je i sama usnimila intiman trenutak kako se ljube.

Ipak, pretpostavljamo da je to bilo za privatnu arhivu, jer na mrežama još uvijek nije osvanulo. Na zabavi su ostali do samog kraja, a potom su zajedno čekali taksi. Strasti nisu mogli da obuzdaju, pa su emocije razmenjivali i na ulici. Zatim su se zajedno uputili u nepoznatom pravcu.

(Ajdin B.)

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana