7.7.2024. 20:58
Grupa Tetak 13. nastupila pred sarajevskom publikom u sklopu manifestacije Baščaršijske noći
Povodom manifestacije Baščaršijske noći u organizaciji Bosanskog kulturnog centra na otvorenoj sceni u ulici Zelenih beretki 04. jula svoj premijerni nastup pred sarajevskom publikom imao je bend Tetak 13. kao predgrupa Nerminu Puškaru Puški.

Ono što se dalo primijetiti na prvom odsviranom rifu ovog benda bila je sjajna energija koja ih je pratila do kraja njihovog nastupa. 

Iako relativno kratko na sceni, publika je pjevala zajedno sa njima što pokazuje da je njihova muzika zaintrigirala Sarajlije. 

Publika ih je prihvatila, Tetak 13. je zasigurno ozbiljan bend. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana