16.3.2024. 19:08
Ko je sestra Georgine Rodrigez: Ivana je u vezi s Ronaldovim prijateljem
Georginu Rodrigez (Rodriguez, 30), zaručnicu Kristijana Ronalda (Cristiano), svi znaju, ali malo ko zna da ima ima sestru.

Ivana Rodrigez je četiri godine starija od svoje slavne sestre, a na Instagramu je prati 870 hiljada ljudi, a među njima i Ronaldo.

Ivana je na Božić objavila sretnu vijest da je trudna. Svoje drugo dijete čeka s kiparom i slikarom Karlosom Garsijom (Carlos Garcia), koji je vrlo blizak prijatelj Kristijana Ronalda. Par je u vezi od 2018. Imaju i kćerku Devu koja je rođena 2021. godine.

Inače, ona i Georgina su odrasle u gradu Jaca u Španiji i bile su vrlo bliske, pogotovo kada je njihov otac završio u zatvoru zbog dilanja droge. 

U djetinjstvu su obje pohađale sate baleta i preselile su se u Englesku kako bi naučile engleski. Zatim su se vratile u Španiju i radile skupa kao prodavačice u Guccijevoj trgovini, gdje je Georgina upoznala Kristijana.

Ivana je danas influencerica i bavi se promoviranjem zdrave prehrane i treninga. Putuje svijetom sa svojom sestrom i bila je na mnogo Ronaldovih utakmica. Uvijek iskazuje divljenje svojoj sestri "zbog svega što je postigla", piše The Sun.

(Erna H.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana