13.7.2021. 20:02
Sportašicu nisu pustili na let jer je ‘pregola’: Zbog takvih stavova sam i otišla iz Turske
Deniz Saypinar, 26-godišnja trenerica, influencerica i bodibilderica pokušavala se ukrcati na avion za Miami iz Teksasa, no u zračnoj luci zaustavilo ju je osoblje – zbog odjeće.

Izrazili su zabrinutost da bi njezina odjeće mogla „smetati drugim obiteljima“ i zabranili joj ukrcavanje na let, prenosi Net.hr.

Saypinar je nosila kratke hlače, visoko rezani top i jaknu svezanu oko struka.

Svoje ogorčenje je izrazila na društvenim mrežama.

“Sportašica sam, a sada moram čekati do jutra. Volim nositi ženstvenu odjeću koja otkriva moju ženstvenost, ali nikada se ne odijevam na način koji će nekoga uvrijediti. Dovoljno sam zrela i civilizirana da znam što mogu, a što ne smijem nositi. Ne zaslužujem da me tretiraju kao najgoru osobu na svijetu jer nosim hlačice”, rekla je, dodajući kako je iz otišla iz Turske kako bi se makla od takvih konzervativnih stavova.





Nastavila je: ‘Što nas dijeli od životinja ako ljudi ne mogu kontrolirati ni svoje najprimitivnije impulse. Osjećam se uvrijeđeno. Nisu me pustili u avion jer sam u Sjedinjenim Državama nosila ove kratke hlače“, rekla je.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana