17.3.2024. 11:19
Da li je ovo žena s kojom princ William navodno vara svoju suprugu Kate Middleton?
Ovih dana britanske i svjetske medije potresa prava kraljevska drama.

Nakon što se princeza od Velsa, Kate Middleton, povukla iz javnosti nakon operacije abdomena, pojavile su se razne teorije o njenom nestanku, koje je dodatno rasplamsala njena fotošopirana fotografija s djecom.

Nakon toga su se pojavile i fotografije princa Williama i Kate u automobilu koje su izrodile nove teorije, a jedna od njih tiče se i navodne prinčeve ljubavnice.

Naime, mnogi sada sumnjaju kako s Williamom u automobilu nije bila Kate, već Sarah Rose Hanbury, za koju se već godinama šuška da je prinčeva ljubavnica, prenosi Dnevnik.hr.

Hanbury je inače stara poznanica britanske kraljevske porodice, koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Cholmondallyja Davida Rocksavagea, koji je od nje stariji 23 godine. Njihovo vjenčanje održano je samo dva dana nakon što je ona objavila da čekaju blizance i sve je bilo organizovano u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, Rose i David razveli su se 2019. godine, baš kad se počelo šuškati o njezinoj aferi s princem Williamom.

Tada su zajedno fotografisani na jednoj zabavi, nakon čega su se pojavile glasine da je princ bio nevjeran supruzi tokom njene treće trudnoće, a Kate je zbog toga navodno zamolila Williama da ukloni Rose iz kruga bliskih prijatelja.

(Sead M.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana