28.3.2024. 11:39
Mediji otkrili da su se Haris i Melina žestoko posvađali zbog kćerke: Pjevač odbio finansirati plastične operacije Đine pa okrivio bivšu suprugu jer mu je kćerka išla na korekcije
Srbijanski mediji nedavno su objavili nove informacije o trzavicama iz braka Harisa i Meline Džinović, kazavši da je bivši par imao žestoku svađu zbog plastičnih operacije koje je imala njihova kćerka Đina.

Njihov okršaj je, pišu mediji, bio naročito žestok nakon što je došlo do komplikacija po završetku zahvata.

- Haris neće prihvatiti da je njegova kćerka stavila silikone u grudi i sada u stražnjicu. To mu je teško palo. Za to krivi Melinu. Smatra da je ona odgovorna što je išla na operaciju, a ima tek 20 godina. Baš su se posvađali. Majka kao majka, podržava kćer da popravi ono u svom izgledu čime je nezadovoljna, ali Haris je odbio da finansira tu intervenciju. Problem je nastao tek nakon operacije. Hvala Bogu, sada je sve u redu, ali bilo je čupavo, naveo je medijski izvor.

U međuvremenu, danas je počela brakorazvodna parnica, a Haris se pojavio na ročištu dok Melina, prema informacijama medija, još uvijek nije stigla i pitanje je da li će uopšte doći ili će poslati svog advokata.

(Ajdin B.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SHOWMAGAZINE
Source.ba-sva prava pridržana