16.9.2021. 9:37
Piton na ulicama BiH, nestao kod tržnog centra: Vlasnik nudi novčanu nagradu onome ko pronađe njegovog ljubimca
Nije rijetkost da vlasnici svoje izgubljene ljubimce traže putem društvenih mreža, ali se rijetko može vidjeti da vlasnik izgubi zmiju egzotičnog porijekla u našoj zemlji.

Jedan takav oglas osvanuo je na Facebooku, a vlasnik pitona iz Gračanice nudi i nagradu onome ko pronađe njegovog ljubimca.

-Nestao PITON na području grada GraČanica, tačnije kod TC Etna u čarsiji ... Pronalazaču slijedi novčana nagrada, stoji u Facebook objavi Harisa Starčevića koja je izazvala lavinu urnebesnih komentara.




(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

TECHNOMANIA
Source.ba-sva prava pridržana