25.2.2015. 23:54
0
Sarajlija o revizorskoj akciji: I Kurtu i Murtu su doveli u GRAS!
Ukoliko ste u posljednjih nekoliko dana koristili gradski prevoz vjerovatno ste primijetili veći broj revizora na stanicama. GRAS je pokrenuo akciju u kojoj učestvuju oko 300 uposlenika koji imaju samo jedan zadatak – pobrinuti se da vi oni koji se voze gradskim prevozom imaju kartu.
Akcija je počela 20. januara 2014., a uposlenici su pristali da ona traje do petka. Nastavak akcije koja će trajati 10 dana, predviđen je za početak februara. Tada će biti angažovan znatno veći broj uposlenika koji će stajati na svakom stajalištu u KS. GRAS na ovaj način želi poručiti građanima da je došao kraj besplatnoj vožnji.

S obzirom da se akcija neće odvijati kontinuirano, nije jasno na koji način ovo preduzeće planira stati u kraj "švercanju", ali što je još važnije, nadoknaditi gubitke i izmiriti milionska dugovanja. Dok nadležni očito čekaju da neko čarobnim štapićem riješi probleme, radnici po ko zna koji put napominju da nisu primili platu, ovog puta od novembra.

Novinar: Adna Zukanović-Zilić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montaža: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.