26.2.2015. 0:01
0
Crnkić: Na mobitelu imam najmanje 15 prijetnji, prijete mi likvidacijom
U drugom dijelu intervjua sa Kenan Crnkić otkrio nam je kakve je prijetnje dobijao, da li je iste prijavio policiji, te da li se boji. Pitali smo ga i da li je na legalan način izabran, saznali smo i zašto ga je bivši direktor Faris Gavrankapetanović tužio, te ko je dobio presudu.
Naš sagovornik nam je kazao i ko po njegovom mišljenju piše naručene i tendenciozne tekstove o njemu, te zbog čega će predsjednik Ljekarske komore FBiH Haris Drljević, te predsjednik Ljekarske komore KS odgovarati pred tužilastvom i sudom.

Novinar: Adna Zukanović-Zilić
Snimatelj: Alen Alilović
Montaža: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.