21.6.2017. 16:07
27
Svađa Hadžibajrića i Stojnića: Ja ću vas otjerati iz Starog Grada, ja sam ovdje načelnik, jesi li me čuo?!
Prije samog intervjua za Source.ba, Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad, dobio je poziv od, kako nam je rekao, Denisa Stojnića, koji ga je ozbiljno naljutio.

Oštru reakciju načelnika, u kojoj prijeti Stojnićima da će ih otjerati iz Starog Grada, smo zabilježili kamerom i možete je pogledati u videu iznad.

Sukob je nastao nakon što su Stojnići deložirani iz ugostiteljskog objekta u Starom Gradu, jer su dugovali 370.000 KM za kiriju. 

Cijeli intervju s Hadžibajrićem možete pogledati na ovom linku: Hadžibajrić o deložaciji Denisa Stojnića: Ili plati dug ili si deložiran, treće ne postoji!

Novinar: Alen Avdić
Kamera i montaža: Ramiz Uzunović

27
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.