29.11.2019. 15:28
0
''Naša muzika nije news TV, desilo se to i to i sad mi pravimo pjesmu o tome. Želimo da se naša poruka može primijeniti i na nešto za 10, 20 godina''
Prije nekoliko dana Kontra, Frenkie i Indigo su objavili singl Mosh Pit, koji je najava za album 20/20 koji nam siže krajem godine, a koji je snimam u Los Angelesu.

Ovaj album stiže tačno dvije godine nakon albuma Egzil, koji su njih trojica snimali u Tokiju 2017.

''Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje trake. Iskreno – jedva čekamo čuti vaše reakcije!'', napisali su dečki nakon objavljivanja pjesme Mosh Pit.

A mi smo tim povodom razgovarali sa Kontrom, a cijeli razgovor možete pogledati u priloženom videu.

Novinar: Amila Alijagić
Snimatelj i montaža: Izet Tahirbegović

 
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.