30.12.2015. 12:55
0
Termini obustave saobraćaja radi Javnog dočeka Nove 2016. godine na Trgu djece Sarajeva
Obavještavaju se građani da će radi Javnog dočeka Nove 2016. godine na Trgu djece Sarajeva, u periodu od 20.00 sati 31. decembra 2015. godine do 02.00 ujutro 01. januara 2016. godine, doći do privremene potpune obustave saobraćaja.
Saobraćaj će biti obustavljen u ulici Maršala Tita (na dijelu raskrsnice sa ul. Dalmatinska do raskrsnice sa ul. Koševo) i u ulici Radićeva (na dijelu od raskrsnice sa ul. Mis Irbina i Branilaca Sarajeva do raskrsnice sa ul. Maršala Tita). 

Alternativni pravci kretanja za vrijeme privremene potpune obustave saobraćaja su:

- ul. Maršala Tita - Dalmatinska - Mejtaš - Čekaluša - Koševo;
- ul. Branilaca Sarajeva – Mis Irbina – reisa Džemaludina Čauševića – Obala Kulina bana.

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

U navedenom periodu, od 20.00 sati 31. decembra 2015. godine do 02.00 ujutro 01. januara 2016. godine, tramvajski saobraćaj će biti preusmjeren na okretnicu Skenderija. 

Ovom prilikom, sugerišemo svim građanima koji žele prisustvovati Javnom dočeku Nove 2016. godine, da to učine pješice kako bi izbjegli nepotrebnu saobraćajnu gužvu.

Pozivamo Vas da putem svojih medija sa ovim izmjenama upoznate javnost.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.