31.12.2016. 16:18
0
Sindikat policije KS čestitao Novu godinu
Upravni odbor Sindikata policije Kantona Sarajevo svim građanima Kantona i Bosne i Hercegovine, članovima Sindikata policije KS, te članicama i članovima Unije samostalnih sindikata policije FBiH, kao i Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine poželio je sretnu i uspješnu 2017., s posebnim željama za dobro zdravlje i bolji prosperitet na društvenom i ličnom planu.

Posebno su poželjeli uspješan rad policijskim službenicima koji svojim aktivnostima u novogodišnjoj noći brinu o sigurnosti u Kantonu Sarajevo i svojim radom osiguravaju svečanost u organizaciji Kantona i Grada Sarajeva.

- Dajemo punu podršku radu Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo na preduzimaju svih aktivnosti kako bi novogodišnji praznici protekli u najboljem redu i miru, te pozivamo policijske službenike, članove sindikata, da svojim naporima daju puni doprinos u stvaranju što povoljnijeg sigurnosnog ambijenta za građane i posjetioce Kantona Sarajevo i države Bosne i Hercegovine - saopćeno je iz Sindikata policije Kantona Sarajevo.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.