13.1.2017. 15:45
0
Imenovani UO KCUS-a i Sveučilišne kliničke bolnice Mostar
Vlada Federacije Bosne i Hercegovine imenovala je novi Upravni odbor Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu.
Federalna vlada je, zbog isteka perioda na koji su imenovani, razriješila dužnosti predsjednika i članove Upravnog odbora Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, te imenovala, na četverogodišnji period, za predsjednicu Branku Galić, a Zvonka Landeku, Marinu Beru, Edina Obradovića, Vesnu Brkić, Stanu Rotim, Ljiljanu Vujičić-Cupać, Ružicu Biloš, Snježanu Marić, Nedžada Hadžića i Petra Radoša za članove Nadzornog odbora ove bolnice.

Zbog isteka mandata su, također, dužnosti razriješeni predsjednik i članovi Upravnog odbora Univerzitetsko-kliničkog centra Sarajevo. U novi Upravni odbor su, na na period od četiri godine, imenovani Jasmin Kapetanović (predsjednik), Dželaludin Junuzović, Teufik Orahovac, Amer Ovčina, Feriha Hadžagić-Čatibušić, Samir Muminović, Harun Šestić, Nusret Popović, Dalibor Kolak, Amra Karić i Ankica Kolar-Jurčević.

 (Patria)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.