29.3.2017. 22:25
0
Završena sjednica Predsjedništva SDA: Niko nije želio davati izjave
Šta se desilo na današnjoj maratonskoj sjednici Predsjedništva ove strake koja je trajala šest sati niko zvanično ne zna, piše Patria.

Novinarima je iz PR službe kratko rečeno da je sjednica završena bez ikakvih zaključaka, te da će biti nastavljena za desetak dana.

O temama niko nije htio govoriti, a saznajemo da je sjednica bila jako burna. Posebno kada se govorilo o unutarstranačkim razmiricama i onome što se desilo posljednjih mjeseci, a kulminiralo je podizanjem optužnice protiv Asima Sarajlića i Amira Zukića.

Niko od članova Predsjedništva SDA nije bio raspoložen za davanje izjava.

Na maratonskoj sjednici Predsjedništva SDA razmatralo se stanje u zemlji, a nakon današnje izjave hrvatskog član Predsjedništva, Dragana Čovića, koji je kazao kako parlamentarna većina na državnom nivou više ne postoji. 


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.