25.6.2017. 17:30
0
Općina Novi Grad Sarajevo - Obilježavnje Dana šehida
Općina Novi Grad Sarajevo i Udruženje „Organizacija šehida i poginulih boraca“ sutra će organizovati obilazak mezaristana na području novogradske općine, povodom Dana šehida i poginulih boraca Armije RBiH.

Centralna manifestacija obilježavanja Dana šehida i poginulih boraca općine Novi Grad, održat će se na mazaristanu u Buča Potoku, u 11.00 sati.

Prije toga, delegacije će obići i mezaristane u Bojniku, Ahatovićima, Boljakovom Potoku, na Dobrinji i kod ŽIŠ-a.  

Na svim mezaristanima će se proučiti Jasin šerif, a Hatma dova šehidima, proučit će se u Begovoj džamiji.

Nakon obilaska mezaristana, u 12.00 sati, u zgradi Općine Novi Grad bit će upriličen prijem za porodice šehida i poginulih boraca, najavljeno je iz te općine. 

(FENA/Merima Druškić) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.