26.7.2017. 9:23
2
Čoviću ostaju Dodik i Ivanić, nakon Izetbegovića ni Radončić ne ide u Mostar
Na današnjem radnom ručku u Mostaru čiji je domaćin Dragan Čović, predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik HSZ BiH neće prisustvovati predsjednici SDA i SBB Bakir Izetbegović i Fahrudin Radončić. Prvo je Izetbegović potvrdio da se neće pojaviti u Mostaru navodeći da se sastanci trebaju obavljati u institucijama BiH i sa svim političkim akterima koji su 2015. godine potpisali provođenje Reformske agende, piše agencija Patria.
Nakon toga, Radončić je naveo da on neće bez Izetbegovića u Mostar jer kako kaže, gubi se politički kapacitet i namjera da se razgovara u što širem sastavu.

Sastanku su trebali prisustvovati i član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik. No, s obzirom na ovakvu situaciju izvjesno je da sastanak neće biti ni održan.

Inače, prema nezvaničnim informacijama ranije su poziv odbili predstavnici SDS-a koji čine Savez za promjene. 

(NAP/Alen Avdić)
 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.