26.11.2017. 10:17
2
Srđan Puhalo: Nova srpska bajka "Bakir i 9.000 vojnika"
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović demantovao je pisanje srbijanskih Večernjih novosti o tome da je, kako su naveli, "tajno obučio 9.000 Bošnjaka za ratovanje.

Izetbegović je u izjavi za N1 ovakva pisanja nazvao budalaštinama i hrpom gluposti.

"Zaista, reklo bi se da je to jedna hrpa gluposti, međutim, bojim se da je to netačna formulacija. Mislim da u ovom ima itekako plan onih koji preko takvih medija plasiraju takve budalaštine", kazao je Izetbegović za N1.

Srđan Puhalo, socijalni psiholog i kolumnista, na Twitteru je komentarisao ove navode srbijanskog lista.

"Nova srpska bajka 'Bakir i 9000 vojnika'!!!", napisao je Puhalo.

Komentarišući izjavu Milorada Dodika, Puhalo je naveo:

"Čudno je to Dodik nema pojma o Bakirovih 9.000 vojnika, a zna u marku tarifu za pokrivanje muslimanki?!!", naveo je Puhalo.

"Braćo vehabije pored vas toliko radikalnih, Bakir mora da obučava 9000 Bošnjaka, za obračun sa Srbima. Bruka!!!", napisao je Puhalo na Twitteru.

(N1/Alen Avdić)
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.