5.1.2018. 8:10
0
Danas Dan žalosti u Kalesiji
Načelnik Općine Kalesija Sead Džafić proglasio je 5. januar Danom žalosti na području te općine, zbog pogibije tri osobe u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu regionalnog puta Međaš-Živinice u mjestu Vukovije Gornje.

U nesreći smrtno su stradale Erna Sinanović rođena 27. septembra 1982.godine, Ajša Hamzić rođena 12. oktobra 1959.godine i Ajiša Hamzić rođena 18. marta 1962. godine iz Miljanovaca. 

Danas će biti spuštene zastave na pola koplja na zgradi Općine Kalesija, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Općina.

Na Dan žalosti na javnim mjestima zabranjeno je održavanje programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima, dok će elektronski mediji s područja općine Kalesija svoje programske šeme prilagoditi Danu žalosti, saopćeno je iz te općine. 

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.