25.1.2018. 8:22
0
Igor Crnadak danas u Srbiji, sastat će se sa Jadrankom Joksimović
Ministar vanjskih poslova (MVP) Bosne i Hercegovine Igor Crnadak boravit će danas u radnoj posjeti Republici Srbiji.

Susret će se s ministrom za evropske integracije u Vladi Republike Srbije Jadrankom Joksimović s kojim će potpisati sporazum o saradnji Vijeća ministara BiH i Vlade Srbije u procesu pristupanja Evropskoj uniji. 

Teme razgovora Crnadka i Joksimović na sastanku u Beogradu biti će bilateralni odnosi između dviju zemalja, regionalna saradnja s posebnim osvrtom na  saradnju u okviru evropskih integracija i druga aktuelna pitanja.

Razgovarat će se i o političkoj situaciji u BiH i Srbiji i reformskim procesima koje obje zemlje preduzimaju na putu ka Evropskoj uniji, najavljeno je iz MVP-a BiH. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.