28.1.2018. 9:31
0
SDS i PDP će imati kandidata za Predsjedništvo BiH i za predsjednika RS-a
Glavni odbor PDP-a razmatrat će danas u Banjoj Luci o pripremama i kandidaturi za predstojeće izbore.

Ranije je još potvrđeno da će počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić biti kandidat te stranke za jednu od dvije najvažnije funkcije na oktobarskim izborima.

Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak rekao je nedavno da će opozicija u RS-u imati zajedničke kandidate na narednim izborima za dvije ključne pozicije, predsjednika RS-a i člana Predsjedništva BiH iz RS-a, od kojih će jedan biti iz SDS-a, a drugi iz PDP-a.

Smatra da Savez za promjene (SzP) ima visok stepen uvažavanja kada je u pitanju zajednički izlazak na opće izbore ove godine.

(Fena / Haris Ahbabović)

SDSPDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.