5.3.2018. 15:12
0
Skupština KS će se izjasniti o smjena premijera Elmedina Dine Konakovića 19. marta
Nakon jednosatne pauze zastupnici Skupštine KS nastavili su raspravu o tome kada će biti održana sjednica na kojoj će biti izglasana smjena premijera Elmedina Konakovića, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Šef Kluba SDA Mirza Čelik kazao je da će smjena Konakovića ići u redovnu proceduru te da će sjednica biti održana 19. marta, kako bi Vlada imala dovoljno vremena da se pripremi. Ističe da Vlada Skupštini do 16. marta mora dostaviti sav materijal u kojem će se izjasniti o rezultatima svog rada. 

Slaviša Šućur, šef Kluba SDP-a, kazao je da, prema njihovom mišljenu, termin 19. mart zadovoljava sve uvjete, stoga podržavaju ovaj prijedlog, prenosi Avaz.

Predrag Kojović, zastupnik Naše stranke, kazao je da nemaju pravo da ne podrže sjednicu, dok je Zvonko Marić, zastupnik SBB-a, tražio od sekretara Skupštine da potvrdi valjanost odluke da sjednica bude održana 19. marta, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.