8.8.2018. 18:25
0
Petrović: Koliko Željka Cvijanović planira potrošiti naših para za skidanje Dodika s crne liste
Za razliku od Radovana Kovačevića i njegovih šefova amatera iz SNSD koji su Republiku Srpsku izolovali od svih, predstavnici Saveza za pobjedu su dobrodošli u čitavom svijetu, kazala je portparolka PDP-a Anja Petrović.

Savezu za pobjedu nije potrebno lobiranje i trošenje narodnog novca na kojekakve lobiste, mi međunarodni ugled i kontakte njegujemo već dugi niz godina.

Podsjećam Kovačevića da nikome iz Saveza za pobjedu nije bilo potrebno da upada u kuće bivših saradnika Donalda Trampa, nego je predsjednik PDP-a Branislav Borenović pozvan i bio gost Trampove završne konvencije, kao što on i drugi naši zvaničnici održavaju kontakte sa Angelom Merkel, Viktorom Orbanom i drugim svjetskim liderima. 

Umjesto laži i spinova o stranim neprijateljima i fantomskim prijetnjama kojima nas bombarduje po direktivi svojih šefova, pozivam Kovačevića da odgovori na pitanje čijim parama je Željka Cvijanović plaćala lobiste u SAD? Koliko planira da potroši i koliko naših interesa da proda zarad skidanja Dodikovog imena sa crne liste? 

Pitam Kovačevića kako planira objasniti očigledno neslaganje između predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i potpredsjednice Željke Cvijanović povodom budućnosti Republike Srpske?

Da li je, kako Dodik tvrdi Srpska na stazi nezavisnosti ili je, kako Cvijanovićeva ubjeđuje američke lobiste, Srpska vezana za BiH kao njen neodvojivi dio? - poručila je Anja Petrović.


(Patria/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.