15.8.2018. 13:15
3
Iz GRAS-a negirali sukob: Putnik izgubio ravnotežu i leđima udario staklo
Nakon što smo jutros objavili vijest da je na tramvajskom terminalu na Ilidži došlo do incidenta, odnosno naguravanja revizora i putnika, prilikom čega je došlo do izbijanja stakla na tramvaju, iz KJKP-a GRAS su negirali da je bilo kakvog fizičkog sukoba u ovom slučaju bilo, piše Faktor.

- Informacija da je došlo do tuče revizora i jednog putnika u potpunosti je netačna. Naime, riječ je o tome da je jedan od putnika prilikom skretanja tramvaja izgubio ravnotežu, udario leđima u bočni prozor pri čemu je staklo ispalo na pločnik i razbilo se, a povrijeđenih nije bilo. Uviđaj je izvršila policija, a tramvajski saobraćaj nije bio u funkciji tokom trajanja istog od 07.39 – 08.03 sati - naveli su iz ovog javnog preduzeća.  

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su također kazali da su izlaskom na mjesto događaja pripadnici nadležne policijske stanice utvrdili da je prilikom skretanja tramvaja putnik slučajno izbio prozor. 

Podsjećamo, očevici događaja su tokom jutrošnjeg zastoja novinarima Faktora kazali da je izbijanju stakla na tramvaju prethodilo naguravanje između revizora GRAS-a i jednog od putnika, kojem je tom prilikom pocijepan i rukav na košulji, piše Faktor.

(Alen Avdić)

GrasTuca
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.