14.2.2024. 16:15
1
Počela hapšenja zbog crtanja grafita na tramvajima
Preduzeće GRAS svakodnevno se susreće s različitim vidovima uništavanja vozila, a sve češće je u pitanju vandaliziranje oslikanih reklama na tramvajima i trolejbusima, što ovome preduzeću nameće niz problema.

Pripadnici MUP-a KS sinoć su izvršili privođenja nekoliko osoba osumnjičenih za ovaj vid vandalizma, i trenutno rade na utvrđivanju njihovih identiteta.

Ranije neidetifikovane osobe preko reklama na vozilima gradskog prevoza ispisuju grafite, čime nanose značajnu materijalnu i reputacijsku štetu, kako po sam GRAS, tako i po kompaniju koja vrši zakup površina za plasiranje reklamnih poruka na vozilima.

Policijski organi intenzivno rade na rasvjetljavanju ovih krivičnih djela, vrše privođenja i saslušavanja lica osumnjičenih za ova krivična djela, a osobe za koje se utvrdi da su oštetili vozila GRAS-a biće predviđene visoke novčane, ali i zatvorske kazne.

(Erna H.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.