18.11.2018. 9:27
29
Hajriz Doglod na skupu na kojem su bili Izetbegović i Džaferović poručio: Ja sam išao ispred vas svih, vi ste meni svi iza leđa bili
Nekadašnji borac koji je jučer vikao sa tribina na obilježavanju 26. godišnjice Sedme muslimanske brigade u Zenici, Hajriz Doglod, je kazao da ga je uvrijedilo to što on danas sjedi u zadnjem redu, a u ratu je uvijek bio ispred svih.

Piše: Haris Ahbabović

"Pogledajte gdje Murgo sjedi. Ja sam išao ispred vas svih. Vi ste meni svi iza leđa bili", riječi su koje je na skupu jučer uputio Hajriz Doglod.

Podsjećanja radi, skupu su prisustvovali predsjednik SDA, Bakir Izetbegović, i novoizabrani bošnjački član Predsjedništva, Šefik Džaferović.

Video: Facebook

29
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.