23.10.2021. 14:16
0
"Ne mogu da vjerujem da mojih roditelja više nema. Ne znam kako ću ovo preživjeti"
Mehmed Salihović, sin stradalog bračnog para u naselju Suljagića sokak u Brčkom, kazao je za portal "Avaza" da mu je ovo najgori dan u životu.

- Ne mogu da vjerujem da mojih roditelja više nema - govori kroz suze Mehmed Salihović. 

Od velike tuge i nesreće koja ga je snašla, nije mogao reći ko je još od članova njegove porodice nastradao. 

- Ne znam kako ću ovo preživjeti - uspio je Mehmed izgovoriti nekoliko riječi.

Podsjetimo, u nezapamćenoj tragediji koja se dogodila jutros u Brčkom, nakon što je požar zahvatio jedan stambeni objekat, život je izgubilo šest osoba.

- Policija je dana 23. 10. u 6:20 sati zaprimila prijavu da u ulici Sarajevska na skretanju prema naselju Suljagića Sokak gori kuća. Upoznata je i služba hitne medicinske pomoći JZU-a i profesionalna vatrogasna jedinica koji su izašli na lice mjesta. Policijski službenici vrše uviđaj pod nazdorom dežurnog Tužioca Tužilaštva BiH. Na lice mjesta izašao je i protupožarni inspektor. Utvrđeno je da ima nastradalih lica“, kazala je Dževida Hukičević, portparolka Policije Brčko distrikta BiH.

- Na pedijatriju je primljeno sedam osoba, od tih sedam osoba šest je zadržano na liječenju. Jedna osoba je transpontovana za Tuzlu. Također, jedna osoba s opekotinama je zadržana na hirurgiji - izjavio je Salih Ibrahimbegović, portparol Javne zdravstvene ustanove Brčko.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.