16.8.2022. 15:52
0
Kordić s predstavnicima pokrajine Brandeburg i Zaklade Konrad Adenauer

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u utorak je u Gradskoj vijećnici razgovarao s potpredsjednicom parlamenta pokrajine Brandeburg Barbarom Richstein i direktorom Zaklade Konrad Adenauer (KAS) u BiH Svenom Petkeom te ih poznao s aktualnom političkom i gospodarskom situacijom u Mostaru.

Naglasio je kako je Izborni zakon za Grad Mostar omogućio ravnopravnost svim konstitutivnim narodima, priopćeno je iz Grada Mostara.

Odluke u Mostaru, kako je navedeno, tako se donose konsenzusom, a sve za dobrobit svih građana i poticanje gospodarskog razvoja.

Gradonačelnik ja naveo kako Mostar ima najveći potencijal u sektoru turizma i da se formiranjem lokalne turističke zajednice ta oblast želi regulirati i unaprijediti.

Tijekom mandata, kako je istaknuto, pokrenuti su mnogi infrastrukturni projekti, od kojih su najveći izgradnja Olimpijskog bazena i sportske dvorane u Mostaru.

U razgovoru sa gostima iz Njemačke Kordić je naglasio kako se najveća pozornost treba posvetiti ekonomskim i demografskim temama, te da se razvoj mora temeljiti na novim idejama mladih i obrazovanih ljudi.

Potpredsjednica parlamenta pokrajine Brandeburg Richstein i direktor Zaklade Konrad Adenauer u BiH Petke zahvalili su gradonačelniku Kordiću na prijemu i informacijama koje su razmijenili te poželjeli uspjeh u nastavku mandata, stoji u priopćenju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.