25.1.2023. 19:37
0
Vukanović: Nešić tvrdi da je čestit i pošten, svima bi trebalo biti jasno kako stvari stoje
Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog saveza (DNS) imenovan je danas za ministra sigurnosti u Vijeću ministara BiH.

Kako navodi opozicionar Nebojša Vukanović na svom blogu, Nešić je "cijeli dan bio uporan i pokušavao da mu priđe, pruži ruku i pozdravi se", nekako ga je ipak uspio izbjeći.

Nakon što je imenovan za novog ministra, Nešić je održao press konferenciju, tokom koje je spominjao Vukanovića. 

Novi ministar sigurnosti: Nešić pokazao uvjerenje o nekažnjavanju

- Nešić tvrdi da je čestit i pošten, da ima sve potrebne papire od institucija i pravosuđa, da će se kao ministar bezbjednosti boriti protiv organizovanog kriminala, a posebno je bio zanimljiv dio konferencije za novinare kada je mene napadao i hvalio Draška Stanivukovića da je vodeći opozicionar, što radi već dvije godine držeći stranu svom prijatelju. Ako Nešić, uzdanica Milorada Dodika, i dalje samoinicijativno hvali i brani Draška Stanivukovića, koga je gurao da bude kandidat za predsjednika RS, onda je svima jasno koliko je sati i kako stoje stvari - napisao je Vukanović na svom blogu.




(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.