31.7.2023. 18:15
1
Oglasio se Jusuf Nurkić nakon očevih optužbi: To je zlostavljač moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje, ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku
Nakon što se "javio Hariz Nurkić, kako bi "otvorio dušu u trenucima najveće sinove sreće i progovorio o nesuglasicama sa sinom", oglasio se Jusuf Nurkić.

U objavi na društvenim mrežama Nurkić je poručio da o svom ocu ne želi trošiti previše riječi, ali i poručio da je pozvana njegova porodica.  

- Majka, buraz, djed. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vrijeme. Moja porodica jesu ovi ovdje na videu - napisao je Nurkić na svom Facebooku.

Podsjećamo, Hariz Nurkić, otac Jusufa Nurkića, nije bio pozvan na glamurozno vjenčanje koje je tokom vikenda održano na tvrđavi Lovrijenac, koja se nalazi izvan vanjskih zidina sa zapadne strane Dubrovnika.

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.