6.10.2023. 13:38
0
U potpunosti izgorio automobil na autoputu kod Kaknja, ogromne gužve
Jedan putnički automobil zapalio se na autocesti A1 na putu između Sarajeva i Kaknja. Automobil je, kako se vidi na fotografijama koje je objavio portal Vijesti.ba, u potpunosti izgorio.

Najvjerovatnije se radi o samozapaljenju, a ovom prilikom, kako piše navedeni medij, nije bilo povrijeđenih osoba. Iz Policijske uprave u Kaknju samo su mogli potvrditi da je automobil izgorio, te poručili kako nisu ovlašteni davati više informacija.

Automobil se nalazi u zaustavnoj traci u smjeru koji vodi iz Sarajeva ka Kaknju i dalje prema Zenici. Ipak, jedna traka autoputa je na tom mjestu zatvorena što je stvorilo ogromne gužve na autoputu.

U momentu gašenja požara saobraćaj je bio i potpuno obustavljen, a u suprotnom smjeru saobraćalo se usporeno.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.