16.11.2023. 22:04
0
Novi snimak bijega osuđenog pedofila iz banjalučkog suda
Ivica Mišković, osuđeni pedofil, u bjekstvu je Sudskoj policiji Republike Srpske. Iz prostorija Osnovnog suda u Banjalici pobjegao je u nakon izricanja presude po kojoj je osuđen na četiri godine zatvora za višestruko seksualno zlostavljanje devetogodišnjakinje.

Sudska policija za koja za 64-godišnjim Miškovićem traga zajedno sa propadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske bjegunca nije uspjela da ga locira.

Sada se pojavio novi snimak bijega.



Ivica Mišković osuđen je za višestruko seksualno zlostavljanje devetogodišnje kćerke svog pastorka. Sve se saznalo nakon što ga je majka djevočice uhvatila na djelu. Tada se saznalo i da je iste godine 2021. bio osumnjičen za silovanje 12-godišnjaka u Kanju odakle je porijeklom.

Klupko je počelo se da odmotava pa su se ubrzo pojavile informacije da je 90-ih u Njemačkoj bio pod optužbama za krvne i seksualne delikte, ali i da je u Banjaluci podvodio maloljetne Rome.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.