2.1.2024. 20:18
1
Snaha Rame Isaka otvara benzinsku pumpu, ministar je izreklamirao na društvenim mrežama
U Zenici će uskoro biti otvorena benzinska pumpa čiji je vlasnik i direktor Anela Isak, supruga entitetskog parlamentarca Arnela Isaka.

Arnel je sin ministra unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Rame Isaka, koji je prijavio da on i članovi njegove porodice imaju dvije firme i 15 nekretnina u Zenici i Sarajevu. Kako je objavio Centar za istraživačko novinarstvo (CIN), vrijednost prijavljene imovine porodice Isak je procijenjena na više od 18 miliona KM.

Inače, federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak iskoristio je nedavno svoj Facebook profil da reklamira spomenutu benzinsku pumpu. U oglasu, sa pratećom porukom, on je pozvao svoje sljedbenike na ovoj društvenoj mreži, da podrže rad pumpe. 

Kako su najavili iz porodice Isak, ovo neće biti jedina benzinska pumpa koju će otvoriti. Otvaranje pumpe planirano je za petak, 5. januara, a prvih 50 kupaca dobit će po 20 KM goriva besplatno za svoj automobil.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.