7.2.2024. 16:52
1
Mašić: Odlazak stranih sudija možeš samo sanjati, Milorade
FOTO: n1
Evidentno je da je predsjednik RS Milorad Dodik sve nervozniji. Opetovano prodaje secesionističku retoriku, opetovano blokira procese, opetovano vrijeđa strance, naročito visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta, a od jučer mu je na tapetu i njemački ministar odbrane Boris Pistorius.

Opetovano protjeruje i strane sudije iz Ustavnog suda BiH, u kojem je i sam povremeni gost.

Ali mu sve još ostaje na priči. Jer, kako je poručio Damir Mašić, zastupnik u Parlamentu FBiH, "odlazak stranih sudija iz Ustavnog suda Bosne i Hercegovine možeš samo sanjati, Milorade, jednako kao i nezavisnu RS".

"Tvoja ucjena dokazuje da si u stanju napraviti taocima sve građane naše zemlje zbog svoje sulude politike koja se isključivo svodi na pokušaj izbjegavanja zatvora", poručio je Mašić na X.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.