25.2.2024. 19:03
0
Efendić podržao Gavrankapetanovića: Nadam se da će Ismet dobiti bitku s prevarantima koji u životu nisi tri pacijenta izliječili
Nadam se da će dr Ismet Gavrankapetanović dobiti bitku sa opstrukcijama i prevarantima koji se otimaju da upravljaju zdravstvom, a u životu nisu ni tri pacijenta izliječili.

Poručio je ovo predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić.

"Samo takvima može biti važniji neki “certifikat” od stvarnih diploma, decenija uspješnog rada i hiljada sati i dana provedenih u operacionim salama. Podrška doktore!", istakao je Efendić.

Podsjećamo, Gavrankapetanović nije izabran za generalnog direktora KCUS-a iako je bio prvi favorit. Ministar zdravstva FBiH Nediljko Rimac nije dao saglasanost, a mnogi smatraju da prste u toj odbijenici imaju strukture SDP-a, pa čak i NiP-a koji je favorizovao Gavrankapetanovića.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.