29.2.2024. 21:28
0
Poznato ko će upravljati parkinzima u Starom Gradu
Općinsko vijeće Stari Grad Sarajevo donijelo je odluko o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća Stari Grad koje će preuzeti upravljanje parkinzima u Starom Gradu.

Posebnim setom odluka, u naredna 3 mjeseca bit će uređena oblast javnih površina, parkirališta i reklama.

U sklopču obimnog dnevnog reda usvojej je i Nacrt odluke o privremenom korištenju javnih površina, odluke o postupcima utvrđivanja posebnog značaja kao i transparetnog finansiranja neprofitnih organizacija, te pokroviteljstva načelnika, pravilnici o poklonima i reprezentaciji, te niz drugih odluka vezanih za Općinu Stari Grad., saopćeno je.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.