5.3.2024. 18:40
0
Mostarac zbog komentara o kipu Brucea Leeja postao hit: Sumnjam na dvojicu
FOTO: screenshot/nova tv
Nedavno je iz mostarskog parka Zrinjevac nestao kip Brucea Leeja.

Još uvijek nije poznato ko je uzeo kip iz parka, a policija traga za počiniocem. Građani smatraju da je kip vjerovatno nekome smetao ili ga je neko ukrao radi finansijske koristi.

''Sumnjam na dvojicu: Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim'', našalio se Zoran iz Mostara u razgovoru za Novu TV.

Video možete pogledati OVDJE.

"Umirem", "Ili Chuck Norris", "Ovog ima samo u Bosni", "Već je Bruce Lee otopljen", "Prodajem kip za 300 maraka, nedavno ukradeno", "Otišao je na trening, vratit će se, ne brini", "Van Damme je bio, on je uvijek bio ljubomoran", neki su od komentara na TikToku.

Mostarci su i zapalili svijeće na mjestu gdje je stajao kip Brucea Leeja.

Mostar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.