7.4.2024. 22:45
1
Stanivuković domaćin iftara u Banja Luci: ‘‘Za mene je ovo velika čast. Banjaluka je mjesto susreta, dobrih ljudi, različitih religija i kultura"
Večerašnji iftar u Banjoj Luci bio je domaćin gradonačelnik Draško Stanivuković, ističući da mu je organizacija ovog događaja velika čast.

Stanivuković je naglasio da je ovo prvi put da je gradonačelnik Banje Luke ugostio sugrađane islamske vjeroispovijesti u svetom mjesecu ramazana, što smatra važnim gestom.

"Nije samo riječ o gostoprimstvu, već i o slanju jasne poruke da u Banjoj Luci ima mjesta za sve", istakao je Stanivuković, dodajući da je Banja Luka mjesto gdje se svako može osjećati prijatno i sretno.

"Banja Luka je mjesto susreta, mjesto dobrih ljudi, različitih religija i kultura", zaključio je Stanivuković.



(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.