27.5.2024. 11:08
0
Hanka Paldum se emotivnim riječima oprostila od svog bivšeg supruga: Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora
Preminuo je Muradif Brkić, nekadašnji direktor Sarajevo-diska i bivši suprug muzičke dive Hanke Paldum. Od njega se Paldum emotivno oprostila na društvenim mrežama.

Paldum je napisala:

“Dijelim iskrenu bol sa mojom djecom i njegovom porodicom i molim Gospodara da nam svima podari sabur, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je na dunjaluku posijao!

Njegovim odlaskom ostala je velika praznina na bosanko-hercegovačkoj muzičkoj sceni. Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora.

Učio je od naboljih jugoslovenskih diskografa i producenata, koji su nakon izvjesnog vremena i sami priznali, da ih je sve nadmašio i ukazujući mu najveće poštovanje!

Nesebično i s ljubavlju je pružao pomoć mnogim mladim pjevačima, muzičarima i autorima, koji i sada uživaju ogromnu slavu okićeni Muradifovim stvaralaštvom, među kojima sam i ja !

Neka mu njegova duša pronađe najljepše mjesto u Dženetu u okrilju Allahove milosti!”, navela je ona.

Sa Brkićem Paldum ima dvoje djece, kćerku Minelu i sina Mirzada.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.