3.7.2024. 18:14
1
"Otkrili" ga NiP-ovci: Evo ko je muškarac koji je danas u zaustavio saobraćaj u Vogošći kako bi patka sa pačićima prešla cestu
Kako smo ranije prenijeli, jedan muškarac je danas u Vogošći zaustavio saobraćaj kako bi patka sa pačićima bezbjedno prešla preko ceste. Otkriveno je da je muškarac koji je to uradio Sejad Đozo (Narod i pravda), predsjedavajući Općinskog vijeća Centar, barem ako je suditi po objavama na društvenim mrežama članova njegove porodice ali i stranačkih kolega poput Jasmina Ademovića.

Fotografiju Đoze uz komentar objavio je prvobitno hafiz Nedim Botić, ne navodeći o kome se radi, a potom su i NiP-ovci obznali da se radi o predsjedavajućem Vijeća u sarajevskoj općini Centar. 



- Ovaj čovjek je danas u Vogošći izašao iz auta i zamolio ostale vozače da stanu, da bi cestu prešla patka sa svojim pačićima. Svi su stali i čekali. Nakon što su patka i pačići prešli na drugu stranu, čovjek ih je onako male prebacio preko pruge. Imamo mi oko nas ljudi velikog srca - napisao je Botić. 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.