3.7.2024. 18:52
0
Ministar Magoda mladima iz KS koji pune 18 godina na poklon daje besplatne ulaznice za kulturne sadržaje
Ministar kulture i sporta KS Kenan Magoda obavijestio je mlade iz ovog kantona koji pune 18 godina da se mogu registrovati putem zvanične stranice Ministarstva za nauku, visoko obrazovanje i mlade KS te dobiti osam besplatnih ulaznica za kulturne sadržaje u gradu.

"I to za: Narodno pozorište Sarajevo, Pozorište mladih Sarajevo, Sarajevski Ratni Teatar SARTR, Kamerni Teatar, Historijski muzej BiH, Muzej Sarajeva, Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine, kao i Muzej ratnog djetinjstva.

Poslije registracije možete preuzeti poklon set ulaznica uz predočenje ličnog dokumenta na kojem je naglašen datum rođenja", naveo je Magoda.

Zahvalio se ministrici Adni Mesihović koja je kompletan ovaj projekat organizirala i realizirala zajedno sa Ministarstvom kulture i sporta Kantona Sarajevo.

"Sretan rođendan", poručio je ministar Magoda.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.