4.7.2024. 18:48
0
Šok na granici: Šta su Turkinji carinici pronašli u grudnjaku i gaćicama?!
Na granični prijelaz Gradina stigao je Porsche Cayenne stranih registracija. Srpski carinici su ga izdvojili i spriječili putnicu da na izlazu iz Srbije prokrijumčari 57.000 eura!

I sad ide onaj zanimljivi dio. U autu je bilo dvoje putnika koji su išli prema Turskoj, a žena je, kako piše Uprava carine Republike Srbije, strpala 56.800 eura u gaćice i grudnjak! U torbici vozača našli su još 18.000 eura, prenosi GPMaljevac.

Novac nisu prijavili pa su ga oduzeli. Ali ne sav. Vratili su im po 10.000 eura koliko mogu prenijeti preko granice bez prijavljivanja, a o ostatku novca i hoće li ga ikad dobiti natrag odlučivat će nadležni sud.

 
GP Gradina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.