15.7.2024. 12:10
0
Vatrogasci se potresnom porukom oprostili od mladog kolege: "Bog da ti podari rajsko naselje..."
Nikola Veljić (24), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Pala, radio je kao vatrogasac u Vatrogasnoj jedinici Istočno Sarajevo. Od njega su se potresnom porukom oprostile njegove kolege.

"Velja naš, sa velikom tugom i nevjericom smo primili vijest o tvom preranom odlasku. Dragi naš kolega, prijatelju i brate, neka ti je vječan spomen. Bog neka ti dušu prosti i podari rajsko naselje", naveli su iz Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo.

Iz Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo su za Nezavisne novine potvrdili da su u momentu udesa sa Veljićem bila još dvojica vatrogasaca, od kojih je jedan teško povrijeđen.



Iz policije su naveli da se nesreća dogodila na putu Sumbulovac - Podromanija, u mjestu Podkrajevi, opština Pale, juče oko 3.30 sati, kada je sletio golf kojim je upravljao N. V.

"N. V. je poginuo, dok je A. K., suvozač u vozilu, zadobio teške povrede, opasne po život", rekli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon što su vatrogasci objavili oproštajnu poruku, uslijedile su brojne reakcije građana.

"Ljepoto anđeoska, sa anđelima vječno drugovao. Porodici iskreno saučešće i mnogo, mnogo nadčoviječne snage", "Iskreno saučešće porodici, rodbini, kolegama na njihovom ogromnom gubitku", "Tuga do neba", "Velika je tuga ispraćati ovako mladog momka, neka počiva u miru", "Počivaj u carstvu nebeskom među anđelima", samo su neke od poruka.

Vatrogasci
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.