26.7.2024. 19:05
2
Kojović: Rekao sam taksisti da primi arapsku porodicu, počeo me je udarati, psovati i gurati me iz auta
Zastupnik u Parlamentu BiH i bivši predsjednik Naše stranke Predrag Kojović na svom X profilu opisao je neugodno iskustvo koje je imao s jednim taksistom. Njegov komentar prenosimo u cjelosti.

- Čekam danas taxi ispred SCC-a. Primijetim da starija žena s dvije djevojčice takođe čekaju, arapski turisti. One stoje s podignutom rukom ali taksisti (najmanje deset praznih) ne staju. Podignem ruku, taksi mi odmah stade. Pedja Kojovic Kažem vozaču, ova porodica je prije mene čekala i zovem ih da uđu. Taksista se počne derati "Njih neću da vozim". Ne kaže zašto, samo ponavlja njih neću voziti. Gledam ima li licencu na šajbi - nema. Pitam za ime i prezime. U tom trenutku on me počinje udarati, psovati i gurati iz auta. Izlazi i dolazi na moju, suvozačevu stranu. Vuče me za sako, udara nogom. Idem u policiju. Vrlo ljubazno uzeše podatke o svemu i odoše da ga traže.

Rasista koji me je fizički napao obavlja javni taksi prevoz u Sarajevu.

PS.

Ni drugi taksisti im nisu htjeli stati.

To je lice Sarajeva koje ovakvi taksisti pokazuju svijetu.

Moramo se, zajedno, boriti protiv loših ljudi - napisao je Kojović na svom X profilu.

(Sead M.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.