9.8.2024. 13:22
0
Iz Slovenije u BiH transportovan papir za štampanje glasačkih listića
Preko graničnog prijelaza u Bosanskom Brodu danas je u Bosnu i Hercegovinu iz Slovenije transportovan papir za štampanje glasačkih listića za Lokalne izbore u BiH koji će biti održani 6. oktobra.

Papir za štampanje glasačkih listića, raspoređen u četiri kamiona, uz policijsku pratnju, uz pratnju obezbjeđenja kompanije "C.P.A." d.o.o. i pratnju Centralne izborne komisije BiH, transportovan je u Kalesiju do kompanije koja će štampati glasačke listiće.

CIK BiH podsjeća da je okvirni sporazum za nabavku usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića za Lokalne izbore 2024. godine dodjeljen ponuđaču "C.P.A." d.o.o. Tojšići bb, Kalesija, u iznosu od 1.369.999 KM bez PDV-a, odnosno 1.602.898,83 KM sa PDV-om.

Štampanje glasačkih listića bi prema operativnom planu trebalo početi iduće sedmice i štampaće se i pakovati prvo glasački paketi za birače koji glasaju putem pošte iz inostranstva, saopćeno je iz Ureda za informiranje CIK-a BiH.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.