4.9.2024. 14:13
0
Porodica Isak "ukinula" pjesmu "Snaga naroda": Objavit će je ponovo
Arnel Isak, zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine i Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak oglasili su zajedničkim saopćenjem u kojem su naveli kako je pjesma "Snaga naroda" ukinuta.

-  Ukinuli smo pjesmu, domoljubnu, državnu, našu, koju je pjevala i prihvatila cijela BiH i dijaspora! Žao mi je što živimo u državi u kojoj žalbu ne čitaju, a CIK politički instruisan gdje su pojedinim članovima "Zvezde Granda" najveće životno dostignuće - naveli su u saopćenju koje je objavljeno na Instagramu.

Naveli su i da će uskoro objaviti pjesmu.

- Međutim, uskoro će pjesma koja je prozvana drugom himnom naše države biti ponovo dostupna i pjevati ćemo je jače i više nego ikada - zaključili su u saopćenju.


Podsjećamo, Centralna izborna komisija (CiK) je izrekla kaznu od 6.000 KM stranci Snaga naroda i njenom predsjedniku Rami Isaku za muzički spot, za koji je utvrđeno da predstavlja preuranjenu izbornu kampanju, i naložila povlačenje ovog spota. Odluku je potvrdio i Sud BiH.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.