5.10.2024. 17:51
0
Novinar Nermin Bise se javio iz Jablanice: Ovo iza mene je nešto što se zvalo Donja Jablanica, koje je sravnjeno sa zemljom
Poznati novinar Nermin Bise se javio iz Jablanice u subotu, 5. oktobra, oko 16 sati na svom Facebook profilu.

On je u Jablanicu stigao kombijem sa ljudima iz Međugorja i Stoca preko Rujišta i Konjica do Jablanice.

"Mi smo prva ekipa koja je došla sa juga i mi smo dopremili vodu. Pitka voda je ono što je najpotrebnije ovim ljudima", istakao je Bise u svom novom javljanju.

Oko 16 sati danas ponovo se oglasio na Facebooku...

"Ovo iza mene je nešto što se zvalo Donja Jablanica, koje je sravnjeno sa zemljom. Ostalo je tu još nekoliko kuća i nekoliko ljudi koji ne žele napustiti svoje domove. Zaista ovdje sami snimci i prizori su sablasni i liče na najgore horor filmove", kazao je Nermin Bise.



Zatim je objavio video...

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.